Szeretettel értesítelek, hogy elindítottam a Belső kör Vikivel nevű zárt csoportomat!

Ebben a csoportban megosztom Veletek a munkásságom során megélt tapasztalataimat, felismeréseimet, tudásomat, valamint az aktuálisan folyamatban lévő "kutatásaimat" és történéseket is; posztok, hanganyagok és videós bejelentkezések formájában is.  

Az alábbi témákkal fogok jelentkezni:

 • Természetgyógyászat. Ezen belül: fitoterápia, hormonális egyensúly, mellékvese kifáradás, pajzsmirigy, emésztőrendszer, diéták, hisztamin intolerancia, életmód tanácsadás, immunrendszer erősítése, egyes betegségek holisztikus megközelítése, az öngyógyítás beindítása, karmikus betegségek vizsgálata, testi-lelki-szellemi méregtelenítés, paraziták és nehézfémek a testben)
 • A tudatos és a tudatalatti elme működésének rejtelmei sok-sok példával. (Miután volt szerencsém több, mint 300 ember tudatlaltti blokkját látni és dolgozni vele, így rengeteg példával tudok szolgálni (természetesen név nélkül), hogy az egyes működések megérthetők lés kezelhetők legyenek.
 • Tudatos teremtés
 • Spirituális témák, ezen belül minden cool, valamint a spirituális életmód csodái és útvesztői.
 • A színfalak mögött zajló események, ahogyan én látom (múlt jelen és jövő)
 • Mágia (igény esetén az alapfogalmak ismétlése, átbeszélése és mesélek a saját tapasztalaimról is, valamint a csoport dönthet is hogy mely területeket érinsük majd a mágián belül)
 • Misztikus témák: növények érzékelése és beszélgetés velük. Misztikus lények megismerése.
 • Aktualitások
 • Ősi MAGyarság, ahogyan én láttam, mikor "visszatekintettem" réges-régre.
 • Folyamatban lévő "kutatásaimról" is mesélek, mindig vizsgálok valamit, legtöbbször ez több síkon is zajlik.
 • Mini tréningek a fenti témékból.
A csoporttagság tartalma:
1. Hozzáférés a weblapom egy rejtett, csak tagok számára látható oldalra, amelyen a meghirdetett témák szerepelnek, folyamatos feltöltéssel. 
2. Ehhez társul egy zárt facebook csoport, amiben az egyes témák alatt megjelenő írások ugyanúgy szerepelnek, ugyanazzal a címmel, mint a weblapon. Itt tudsz a posztok alatt kérdezni vagy megosztani a gondolataidat az adott témában. A csoport neve: Belső kör Vikivel
3. Önálló kérdéseket is feltehetsz, amiket külön posztban, természetesen névtelenül megválaszolok a csoportban. Ebben az esetben a kérdésedet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címemre küldd el és a tárgy mezőbe írd be kérlek hogy 'kérdés'! 

A posztok alatt kérdéseket igyekszem miharabb megválaszolni, de 48 órán belül mindenképp reagálok rá. Az emailben feltett kérdéseket pedig külön poszt vagy videos bejelentkezés formájában válaszolom meg (hosszúságuktól függően heti 2-3-mat).

Heti minimum 2 új posztot tervezek, plusz a kérdés megválaszolós posztok.

 

Közeli jövőbeli terveim:

 • Könyvírásban vagyok, amelyet megjelenése után szintén átbeszélhetünk majd a csoportban
 • Spirituális anti-aging témában is kutatok. Most nem ez van napirenden, de tervezem, mert nagyon érdekesnek találom.

 

Csatlakozási feltételek:

A csoporttagság 3000 Ft havonta.  

Csatlakozási szándékodat emailben jelezheted nekem, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emali címen. A tárgy mezőbe írd be kérlek, hogy "csatlakozás" és az emailben pedig azt is, hogy hogy talállak meg a facebookon, milyen néven és képpel.
Írd meg pontos nevedet, címedet és adóazonosító számodat is, hogy számlát tudjak majd küldeni Neked!

Válaszemailben elküdöm az adatokat, hogy hova utalhatsz és amint az összeg megérkezett beléptetlek a csoportba.

 

Ha letelik az egy hónap, újra utalnod kell majd, ha maradni szeretnél. Ha nem érkezik utalás, akkor emailben figyelmeztetlek, hogy újítsd meg.
Minen hónap 8-ig kell majd utalni.

Ha esetleg a csoport nem azt nyújtja, amire számítottál, akkor egyszerűen csak nem újítod meg a csoporttagságot. (Ez esetben megköszönöm, ha emailben is értesítesz szándékodról.)

Remélem érdekes, hasznos és örömteli időt töltünk majd együtt a csoportban!

Szeretettel várlak!