Hogyan lássunk!

Például virágok között a tündéreket (de így „kell” a többi lényt – és az aurát is – meglátni). Kicsit hunyoríts, ne fókuszálj és ne nézz mereven. Nézz a virágok mögé, folyamatosan tartsd fent a szándékot, hogy tündéreket szeretnél látni. Minden kétely vagy félelem, ami gondolatodban van, az gátolja a látást, ezért ezeket tisztázni kell és feloldani.

Ehhez is lehet angyali segítséget kérni. Előbb-utóbb fehér fénycsíkokat fogsz látni, mert először az energiájukat látod majd meg. Ezek kb. 5-8 cm hosszúak, mert ekkorák a tündérek. Próbáld elfordítani a fejedet és a szemed sarkából nézni. Néha így jobban működik a tisztánlátás, mert így lazábban, nyitottabban fogadjuk a szellemvilág látását. Ha szemtől szemben nézzük őket, akkor gyakran túl erősen gondolkodunk a látottakon, ami gátló hatású lehet, vagy túl erősen feszítjük a szemünk elülső részét. Sokan először aggódnak, hogy csak képzelt látomásokat látnak.

A gyerekek azért látnak könnyebben, mert ők nem gondolkodnak azon, hogy mit látnak és nem aggódnak, hogy esetleg csak képzelődnek. A felnőtt az ego miatt aggódik, hogy vajon hibát követ-e el. Úgy kell nézni, mint a gyerekek. El kell engedni magunkat, hogy lássunk! Nem kell, nem szabad siettetni a látást. Rá kell szánni az időt! Az is el?fordulhat, hogy a lények nem mutatkoznak meg rögtön, lehet, hogy az adott lénynek időre van szüksége, amíg eldönti, hogy akar-e mutatkozni. Gondolati úton is lehet hozzájuk beszélni. El lehet mondani, hogy látni szeretnétek őket. Ha őszinték és szeretetteljesek vagyunk, akkor segíteni fognak a látásban. Változó, hogy kinek mennyi idő kell a látás elsajátításához. Egy-két nap alatt is meg lehet pillantani őket, de az is lehet, hogy egy-két hétre is szükség van ehhez.

 

Üzenet

„Akik természetfölötti képességekkel rendelkeznek, egyszerűen engedték, hogy megszűnjön néhány korlát, amit saját maguk szabtak ki önnön tudatukra.”

(A Course in Miracle)

Free template 'Colorfall' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!