Az Angyalokról

Az angyaloknak nincsen egojuk. Ők látják azt az igazságot, amely szerint minden teremtményben megtalálható az Isteni fény.

Az őrangyalok olyan szellemlények, akik kísérnek bennünket a földi tartózkodásunk idején. Segítenek abban, hogy próbatételeinket megértsük, könnyebben átvészeljük. Finoman figyelmeztetnek, ha eltérünk attól a tervtől, ami miatt a Földre érkeztünk.

Angyali védelmezőt minden egyes személy kap, aki ezen a bolygón van, de nem minden ember veszi igénybe. Sőt, az emberek általában nem is tudnak az őrangyalok segítségről.
Az angyaloknak nem avatkozhatnak be a védencük sorsába, amíg az nem jelzi, hogy igényt tart a segítségre. Csak akkor léphetnek közbe, ha az a személy, akit védelmeznek, életveszélybe kerül és még nem fejezte be az életfeladatait. Minden egyéb esetben, tiszteletben tartják a szabad akaratot.

Akkor sem szólnak ránk, ha butaságokat csinálunk. Ezért is fontos naponta jeleznünk feléjük, hogy igényt tartunk a szolgálataikra, mert akkor a legegyszerűbbtől a legrafináltabb módokon keresztül képesek segíteni. Segítségnyújtásuk hatékonysága tőlünk függ, ugyanis szükségük van a szeretetenergiánkra. Időről-időre ki kell nyilvánítanunk nekik a szeretetünket és a hálánkat a segítségükért.

Tudomásul kell venni, hogy egy olyan csodálatos lénynek, akinek a tudatossága jóval magasabb szinten áll, mint a miénk, nincs igénye arra, hogy bizonyítsa létezését! Azonban ha őszinte kérdéssel fordulunk felé, szívesen kielégíti kíváncsiságunkat!

Az ARKANGYALOK nagyhatalmú lények. ők felügyelik az őrangyalokat, üzeneteket közvetítenek a teremtőtől és támogatnak bennünket. Őket nem köti a tér és az idő, ezért egyszerre mindenkinek tudnak segíteni, aki hozzájuk fordul. Bárki kérheti a segítségüket. Az őrangyalainkkal egyetértésben gyógyítanak, irányítanak és csodákat tesznek.

 

 

 

Üzenet

„Akik természetfölötti képességekkel rendelkeznek, egyszerűen engedték, hogy megszűnjön néhány korlát, amit saját maguk szabtak ki önnön tudatukra.”

(A Course in Miracle)

Free template 'Colorfall' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!