Love Remedies virágterápia
Love Remedies virágterápia

- állapotfelmérés beszélgetéssel
- eszenciák kiválasztása
- eszenciakeverék elkészítése
- terápia idejének, módjának ismertetés
Időtartam: kb. 1 óra


Vadvirágeszenciák Ausztráliából

Az új virágterápia Juta Stephanovs és Harald W. Tietze nevéhez fűződik. Olyan módszert kerestek és találtak, amely nem vesz el többet a virágoktól, csak annyit amennyire éppen szükség van és aztán a virág sérülés nélkül folytathatja az életét. Juta felfigyelt az Ausztráliában élő őslakosok bölcsességére, akik vizet öntöttek a vadon élő virágokra, kis tálakban felfogták a lecsorgó vizet, majd újra és újra megismételték a folyamatot., s végül megitták a kis tálak tartalmát. Pontosan tudták/tudják, hogy melyik állapotra melyik virág segítségét kell kérni.
A napjainkban tapasztalható növekvő érzelmi stressz, a bensőnkben dúló konfliktusok arra ösztönözték Jutát, hogy megalkossa a virágterápiás szerek békésebb előállítási módját, s létrehozta a Love Remedies szeretetvirágterápiát.

Az eszenciákról

Harald és Juta 45 eszenciát készített különböző vadvirágokból. A terápiás készletben szereplő növények természetes élőhelyükön élnek, mivel így képesek arra, hogy teljes erejüket kifejtsék. A vadon élő növényeknek nagyobb az ellenálló képességük és a szellemi függetlenségük, mint a mesterséges környezetben élő társaiké.
A Love Remedies eszenciák a növények alfa-eszenciái, amelyet a gyökérzet a mélyből a felszínre hoz és megszűri. Ezeket a cseppeket gyűjtik kis hangtálakba. Az eszenciák begyűjtése rendkívül időigényes, különösen akkor, ha az adott növény száraz környezetben él. Egyes növények mindössze 0,1 ml eszenciát adnak naponta, míg a nedves környezetben élők, akár 8 ml-t is.
A cseppekben nem csupán a virág rezgései vannak benne, hanem a növények és a környezetük sajátos memórialenyomata is és a feltétlen szeretet is, mellyel a növény az embereket segíti. A csepp, amelyet a növény ad, az az alfa eszencia, minden további készítmény belőle készül.

Hogyan kell alkalmazni az eszenciákat?

Love Remedies terapeutánál a személyes konzultáció során a kliens választja ki, hogy éppen melyik eszenciára van szüksége. A kiválasztás többféle módon is történhet, de minden esetben a kliens saját intuíciója segítségével. A kiválasztott növények azoknak a hatásai, energetikája mind-mind megbeszélésre kerülnek a konzultáción, majd elkészítésre kerül az eszencia vagy eszencia keverék.
A cseppeket szájon keresztül kell alkalmazni (olyan hosszan a nyelven vagy a nyelv alatt tartva, amíg csak lehet, mivel a száj nyálkahártyájáról szívódik fel). Hogy mikor hány csepp szükséges, azt a terapeuta személyre szabva ismerteti.
Egyéb alkalmazási terület: masszázsolajba keverve, fürdővízbe cseppentve, ásványvízbe cseppentve és elkortyolgatva.A kezelés időtartama mindenkinél egyéni, az adott problémától és állapottól függ.
A eszenciáknak semmilyen mellékhatása nincs, bármilyen más szerrel vagy terápiával együtt alkalmazható!

Eszenciakészítés:

Miért fontos az intuitív választás?

A Love Remedies virágterápia megalkotói azt szeretnék, hogy az emberek találjanak vissza a természetes intuícióikhoz, amit a többség már oly régen elfelejtett. Sokaknak igen nehéz nehé feladat, hogy megbízzanak a saját intuíciójukban! Sokkal inkább valamiféle kívülről jövő bizonyítékra vagy válaszra várnak.
A Love Remedies szeretetvirágterápia megtanítja az embereket arra, hogy ismét megtanuljanak bízni magukban. A Föld változásokon megy keresztül és (régi) újfajta gyógyító rezgéseket igényel. Ha az emberekben belül nincs béke és szeretet, akkor háború zajlik bennük ls ez áthatja a világot. A szeretet energiája azonban minden negatív eseményt képes ellensúlyozni. A szeretetvirágterápia a Természettől kapott szeretetrezgéseket foglalja magában.
Ha a kliens intuitíven kiválasztotta a maga eszenciáját/eszenciáit és saját maga megtapasztalja annak áldásos hatásait, akkor máris megkapta mellé a sikerélményt is, miszerint a választásnál jól működött az intuíciója!

 

 

 

 


Üzenet

„Akik természetfölötti képességekkel rendelkeznek, egyszerűen engedték, hogy megszűnjön néhány korlát, amit saját maguk szabtak ki önnön tudatukra.”

(A Course in Miracle)

Free template 'Colorfall' by [ Anch ] Gorsk.net Studio. Please, don't remove this hidden copyleft!

feed-image Hírkövető