BEMUTATKOZÁS

Partl Viktória vagyok, természetgyógyász, spirituális tanácsadó.

💚Hiszem/tudom, hogy mindnyájunkban van egy belső erő, amely szeretettel eljuttathat bennünket a tökéletes egészséghez, az ideális emberi kapcsolatokhoz, a virágzó karrierhez és amely segítségével minden lehetőségünk megvan ahhoz, hogy megteremtsünk magunknak mindent, amire szükségünk van. Tapasztalataimmal és tudásommal sokaknak szeretnék a segítségére lenni abban, hogy minderre ráébredjenek és meg tudják valósítani a test-lélek-szellem Egységét, vagyis az Egészséget.

Az egészség egy érzékeny egyensúly. Mielőtt kialakul egy betegség számtalan apró jelet kapunk, hogy nem jó úton járunk. Ma ezekre már nem figyelünk oda, pedig minél hamarabb odafigyelünk és változtatunk, annál könnyebb helyreállítani az egyensúlyt.

Gyerekkorom óta nyitott vagyok más síkok, energiák irányába és mindig az érdekelt, hogy hogyan tudnék minél hatékonyabban segíteni a problémákkal küzdő embereknek. Segítő foglalkozásban először az Állatorvostudományi Egyetemen dolgoztam, ahol műtősnőként nap mint nap beteg állatok közelében voltam. A legtöbbször úgy dolgoztam, hogy magamról és az időről megfeledkezve, szívből jövő szeretettel fordultam a lábadozó kutyák, macskák, lovak felé. Egy idő múlva észrevettem, hogy az állatok jobban érzik magukat, hamarabb gyógyulnak, amikor szeretettel foglalkozom velük. Akkor még nem kerestem ennek a jelenségnek az okát.

Később szereztem egy felsőfokú felnőtt szakápolói oklevelet, és rövid ideig dolgoztam is a szakmában. A kórházakban uralkodó állapotok miatt rövid időn belül pályát változtattam. Egy nagy számítástechnikai céghez mentem dolgozni és közben szereztem egy PR szakirányú, kommunikációs szakemberi diplomát.

Folyamatosan voltak jelek az életemben, amelyek különös képességekről árulkodtak, de mivel ezek megriasztottak, mindig „homokba dugtam a fejem”. Aztán ezek a „jelek” egyre erősebbek és gyakoribbak lettek. Végül, amikor szeretett kutyámat a halála után is láttam, és néhány nappal később elhajlott a kezemben egy kanál, úgy döntöttem, nem futamodok meg többé, meg keresem a dolgok okát és miértjét. (Ne hidd, hogy ezek különös képességek, mindenki képes mindenre!!! Különbség csak abban van, hogy ki milyen korlátokat állít maga elé!)

Iskolákban is és magánúton is ezoterikus, spirituális tanokat kezdtem tanulni. Hirtelen gyorsasággal kezdtem fejlődni. Olyan volt, mintha egyszerre zúdult volna minden a nyakamba, amiről azelőtt nem akartam tudomást venni. Kiváló szellemi mesterek érkeztek hozzám, akiktől nagyon sokat tanultam, ezúton is köszönöm Nekik.
Hamar beletanultam jövőképek hívásába, kezelésébe, tisztábbak és erősebbek lettek az intuícióim és megtanultam többféle energiával is foglalkozni. Először hobbiként foglalkoztam ezekkel a dolgokkal, de egyre többen kerestek, és végül fő foglalkozásommá lett.💚

Tevékenységi körömet kisfiam születése után kiegészítettem a természetgyógyászattal és a fitoterápiával. Már régóta vágytam rá, hogy betekintést kaphassak a Természet gyógyító erejébe. Most hogy ez megadatott, úgy érzem, végre egyensúlyban vagyok – önmagammal (is). Később Bach virágterapeuta, hormonegyensúly tanácsadó és Love Remedies terapeuta oklevelet is szereztem. Időközben kedves hobbimmá vált a pránanadi tanfolyamok látogatása, amelyek kiválóan fejlesztenek és segítik a tevékenységeimet. 16 évig fejlődtem a pránanadi kereteiben is. 

Megtanultam az előző életek utaztatását, ami nagyon nagy dolog volt számomra. Azelőtt ösztönösen néztem vissza az életeimet, de a tanulmányaim segítségével másokat is tudtam már utaztatni onnantól kezdve. Mára (2024) kb. 350-370 utaztatás áll a hátam mögött.

Kislányom születése után tovább mélyítettem a hormonokról és a mikrobiomról való tudásomat, részben személyes érintettség miatt is. Életmódtanácsadó és theta healing konzulens lettem.

Majd megszereztem a reiki mesteri és tanári tudást is, amelynagyon sokat jelent számomra!💚

A spirituális fejlődésben és a gyógyításban nagyon szeretnem hogy folyamatosan fejleszthetem magam és erre nagy hangsúlyt is fektetek.

Ez a kis video remekül összefoglalja az egészségről alkotott képem egy részét.
Bruce Liptonnal teljes mértékben egyetértek és én magam is így tapasztalom.
Nézzétek meg:A 'Szolgáltatások' menüpontban részletesen olvashatok, hogy miben tudok Neked segíteni!