🌞TUDATOS ELMÉRŐL
Ha azt kérdezem, hogy mit szetetnél most enni vagy hova szeretnél utazni, vagy hogyan szeretnél élni, stb., akkor a tudatos elméd fog válaszolni.
A tudatos elme:
- kreatív
- gyorsan tanul
- többféleképpen tanul (könyv, film, tanfolyam, ötletek által, stb.)
- nemcsak ösztönszerűen cselekszik, gondolkodik is
- megjegyzi a céljait, kívánságaid
- amikor a tudatos elme gondolkodik, olyankor leveszi a figyelmét a külvilágról
  
🌗A TUDATALATTI ELMÉRŐL
- a “programok” lakhelye
- nem kreatív
- az első hét évben agyunk theta állapotban van ekkor tanul megfigyelés által
- a magzati korból is hozza a programokat
- az évek alatt aktiválódott generációs és előző életek programjai is működnek benne
- az első hét év után már hozzászokások által tanul, újra és újra ismételni kell, hogy rögüljön valami
- a szokások lakhelye
- lassan tanul
- milliószor erősebb, mint a tudatos elme
- a teremtő ereje is drasztikusan nagyobb

❗️Ha a tudatalatti tudatosságát vizsgáljuk, kb. egy 5 éves gyerek szintje. 😊
Éppen ezért a legmegrendítőbb találkozás az, amikor önmagunkkal találkozunk.
Sok-sok önmunka megadja ezt az élményt, amikor lehámozzuk magunkról a nem kellő tudatalatti programokat nagy részét és egyszercsak ott állunk, tisztán, kendőzetlenül önmagunkkal szemben...
  
🌗HOL “LAKIK” A TUDATALATTI?😊
✨A tudatalatti energiamezője körbefonja a fizikai testet, és az asztrál és mentál aurarétegekben honol. Az agy körül nagyobb “sűrűségben” van jelen.
✨Az legkülsőbb rétegekben vannak azok az információk (előző életek, generációs hozományok) amik vannak, de még nem kapcsoltak be, pihennek. Hagyjuk is őket pihenni, mindig van elég már feljött/bekapcsolt program, azokkal foglalkozunk.
Amikor bekapcsolnak, akkor átjönnek az aktív részre és futni kezdenek a programok, amik aztán a jelenünket is irányítják. 
 
Tehát amikor bekpapcsol egy előző élet:
Az előző életek információi helyileg az aura legkülsőbb rétegeiben tárolódnak. A tudatos elménk nem emlékezik rájuk, de amikor egy előző élet bekapcsol, akkor az a tudatalattiba előjön és „irányítani kezd” a jelenünkben. És mivel a tudatalattiból, így ezt észre sem vesszük. 
 
❗️MIKOR KAPCSOLBE EGY ELŐZŐ ÉLET?
Amikor a jelenben AZONOSSÁG történik!❗️ 
📌Mik ezek az azonosságok?
1. Személy azonosság: amikor olyan személlyel találkozol, akivel előző életedben is találkoztál. Ilyenkor a legtöbbször úgy érzed, mintha „ezer éve” ismernéd az adott személyt pedig akkor látod először.
2. Hely azonosság: amikor olyan helyre utazol, ahol már jártál vagy éltél előző életedben. Ilyenkor hirtelen bekapcsol a „mintha itt már jártam volna” érzés és egyszerűen úgy érzed, mintha tudnád, hogy mi merre van, pedig akkor jársz ott először.
3. Helyzet azonosság: amikor olyan szituációba kerülsz, amilyenben előző életedben már voltál. Ilyenkor mélyebben éled meg az eseményt, a jelen helyzethez hozzáadódik az előző élmény érzése is, miközben belül érzed, hogy ez nem először történik meg Veled.
Mikor megtörténik egy ilyen azonosság, akkor az adott előző élet bekapcsol és annak az életnek a programja elkezd dolgozni a tudatalattiban. Irányít minket a jelenben, miközben észre sem vesszük, hogy aszerint gondolkodunk, cselekszünk, ahogyan akkor, az előző életben.
 
💚GENERÁCIÓS MINTÁK
Ugyanez igaz rájukis, az azonosságok kapcsolják be.
Illetve családtagok viselkedése, beszéde, tanításai is lehetnek az indítók ahhoz, hogy minták aktívan műkődésbe lépjenek.
 
💕JELEN ÉLET MAGZATI KORTÓL KEZDVE
A magzati kortól kezdve a tudatalatti már tanul, rögzülnek a programok. Sőt onnantól működnek is.
Kialakulnak az idegpályák, receptorok aszerint, ahogyan a magzat!csecsemő/kisgyerek tapasztalja a világot. 
💕A fogatnatás után, magzati, csecsemő és a kisgyermek korban is mindent lát, hall és érez a lélek. Az agya pedig theta állapotban van és mint a szivacs szívja és építi be az információkat.
Mint emberi lényeknek alapvető igényünk van a szeretetre és a bizalomra (vagy inkább azt mondom ősbizalomra), harmóniára.
💕És egyébként is a baba a megszületésével nem régen vált ki az Isteni egységből, ahol mindez természetes állapot.
Születés után a baba az édesanyától várja, hogy mindezt megadja számára. Ez természetes igény, akkor ‘Anya az Isten’...
(Az energiarendszerük és egy még...)

✨A tudatalatti ekkor tanulja meg, hogy mi a szeretet, bizalom, harmónia, stb. Az idegrendszer a tanultak szerint építi fel az idegpályákat és a receptorokat hozzá. “Bevésődik.”
Példa: ha az édesanya nem figyel a babára, akkor a baba ezt fogja hinni szeretetnek. És később olyan kapcsolatokba keveredik majd, ahol nem figyelnek rá. Miért? Mert a tudatalatti irányít és ő ezt hiszi szeretetnek.

🙏Jó hír! Ahogy dolgozunk magunkon, mindez megváltozhat! Új idegpályák épülnek és a fogalmak, érzések a helyükre kerülnek, az Isteni rend szerinti helyükre.