Több mint 650 000 parazitafajt ismerünk, amelyek kapcsolatban állnak az emberi testtel.

Csak néhány példa: cestoda, pántlikaféreg, nematodák, cryptosporidium, stb, stb.) Ezek egy része látható szabad szemmel, de nagy részük nem látható...

A leggyakoribb tünetek, melyek fertőzöttségre utalnak:

- kókadt kinézet

- gyakori fejfájás

- mohó étvágy

- végbélviszketés

- sápadt arc

- nyugtalan alvás

- alvás közben fogcsikorgatás

- karikás szem

- stb.

Mindenképpen fel kell ismernünk, hogy a parazitákkal való fertőzöttség túlmutat a fizikai szinten. Onnantól kezdve, hogy bekerülnek a szertvezetünkbe, érzéseket közvetítenek felénk, biztosítva ezzel a saját túlélésüket.

Azok a személyek, amelyek olyan hitrendszereket műküdtetnek, amelyekkel lehetővé teszik, hogy kihasználják őket, sokkal hajlamosabak a parazita fertőzésekre, mint mások. A parazitafertőzött emberek nem igazán képesek nem-et mondani, hogyják, hogy a többiek kihasználják őket, leszívják az enetgiájukat.

Az "engednem kell, hogy mások kihasználjanak" vagy "hagynom kell, hogy mások leszvíják az energiámat" tipusú érzések mágnesként vonzzák a parazitákat. A parazitával fertőzött embereknek nincs önbecsülésük.

Megfigyelhető, hogy a nehézfémmérgezésben szenvedők közt is gyakori a paraziták általi fertőzés. Ezért gyógyuláskor a nehézfémektől való megszabadulásra is gondolni kell.

Minden zöldség és minden hús tartalmaz parazitákat. Azonban minél kiegyensúlyozottabb valaki, annál kevesebb parazitát fog felszedni.


Gyógyulási lehetőségek
:

I.

1. Hit- és érzelemmunka eredményeképp megszabadulhatunk azoktól a programoktól, melyek bevonzzák a parazitákat.

2. Megszabadulni a már bejutott és megtelepedett paratizáktól.

3. Megszabadulni a körbyezetünkből a parazitaként viselkedő emberektől. Ha ez nem lehetséges, akkor önmagunon kell folyamatosan oldani az adott személy által bennünk felhozott/bekapcsolt hitrendszereket.

(Egy hitrendszertől nem elég megszabadulni, új érzéseket kell helyettük megtanítani a tudatalattinak, új idegpályákat kialakítva ezzel. Erre alkalmas például a theta healing vagy egyes meditációk.
Sosem alkalmazhatunk olyam intuitív módszereket, melyek az összes parazita elpusztítását célozza meg egyszerre. Két okból: Az egyik az, hogy vannak olyan parazitaszerű baktériumok, melyek segítik az emésztésünket, tehát a jelenlétük természetes. a másik ok pedig az, hogy ha a módszer eredményeképp a paraziták egyszerre pusztulnak el, akkor rengeteg salakanyag szabadul fel, ami megterhelheti a szervezetet.
Ha a parazitákat bevonzó érzésektől megszabadulunk, akkor a paraziták élve távoznak a testünkből.)

 

II. 

Az ember rezgésének is van egy tartománya. Amikor boldogok, nyugodtak vagyunk, szeretetben, lelki békében vagyunk, akkor ennek a rezgéstartománynak a legfelső tartományában rezgünk. Na ezt a paraziták nem szeretik, inkább önként távoznak. cool

Hogy hogyan kell ezt elképzelni? Így: képzelj el egy házat, amelyik gyönyörű, minden igényednek megfelel és Te ingyen beklöltözhetsz. Csak éppen a házban nagyon-nagyon-nagyon hangosan az a zene szól 24 órában, amit nem szeretsz (rap, heavy metal vagy kinek mi az amit nem kedvel...). Egy idő múlva, nem fogod bírni, kimész a házból. Hát így vannak velünk a paraziták, amikor boldogok vagyunk, szeretetben vagyunk.

Ezt az állapotot meg is kell tudni tartani, ahhoz hogy egészségesek maradjunk. Ha néha kibillenünk, az nem gond, de a lehető leghamarabb vissza kell tudni állni a szeretet rezgésére.

 

III.

Testi terápia

Számos remek készítmény van ma már forgalomban, melyeknek valóban parazitaölő hatása van. Ezek valóban kiviszik a parazitákat, de csak az enésztőrendszerből...! A paraziták azonban nemcsak ott lehetnek. A Teremtő nem véletlenül adta megoldásnak a fehér üröm (Artemisia absinthium) növényt. Ez a növény képes a test minden részéből kihajtani a kis élősködőket.

Legyengült állapotban vagy gyerekeknél azonban igen erőteljes lehet a hatása, így ilyenkor gondolhatunk a homeopátiás változatára is. A fehér ürömnek csak a rezgése is elég ahhoz, hogy a paraziták távozzanak.

A testi terápiát lehet az energetikai megoldásokkal együtt is csinálni. Ha viszont csak a testi tisztítást csináljuk ez az energetikai változásokon nem dolgozunk, előbb-utóbb visszatérnek.

További lehetőségek, melyekkel kiegészíthetjük a tísztítást:

Tápláléknövények, melyeket utálnak a paraztiták:

- sárgarépa

- szegfűszeg

- gyömbér

- fokhagyma

- faszén (néhány faj ellen hatásos, pl: giardia)

- cayenne bors

- Turmix ital: 2 sárgarépa, 1 szelet zeller, fél cékla, egy kevés fpkhagyma és egy csipet gyömbér.

 

A tisztítókúra során - a gyógyulási folyamat részeként - számos régi nehézség emléke törhet fel, pl. régi fertőzések, traumák emléke. Ilyenor ne feledjük, hogy ezek már csupán csak a múlt fantomjai...

Fontos tudni, hogy a paraztiták érzéseket tudbak közvetíteni a gazdatestnek és amikor elhalnak, akkor a "haldoklom" érzést adják át, amit a gazdatest akár el is hihet, ha az adott helyzetben nem elég tudatos.

A legjobb ha a tisztítás során lúgos étrendet fogyasztunk, mert a folyamat így kevésbé lesz érzelmileg megterhelő. 
Ha a test sav-bázis egyensúlya 7,2 - 7,4 között van, az a parazták számára nagyon megterhelő, nem tudnak megélni ilyen körülmények között.