Egy indiai mődszerrel utaztatok, amely tulajdonképp olyan mint egy vezetett meditáció...

Elvezetlek a jelenéletbeli elakadásod gyökeréhez, akárhol is legyen az, majd ránézünk, elengedjük/oldjuk, gyógyítjuk.

 A cél az, hogy a bekapcsolt/feljött előző életek programját gyógyítsuk a jelenben.

Az időben való átjárást reiki energiaáramlással és szimbólumokkal segítem.

 

Mi jelent az, hogy bekapcsol egy előző élet?

Az előző életek információi helyileg az aura legkülsőbb rétegeiben tárolódnak. A tudatos elménk nem emlékezik rájuk, de amikor egy előző élet bekapcsol, akkor az a tudatalattiba előjön és „irányítani kezd” a jelenünkben. És mivel a tudatalattiból, így ezt észre sem vesszük.
 
❗️Mikor kapcsol be egy előző élet?
Amikor a jelenben AZONOSSÁG történik!❗️
 
✨Mik ezek az azonosságok?
1. Személy azonosság: amikor olyan személlyel találkozol, akivel előző életedben is találkoztál. Ilyenkor a legtöbbször úgy érzed, mintha „ezer éve” ismernéd az adott személyt pedig akkor látod először.
2. Hely azonosság: amikor olyan helyre utazol, ahol már jártál vagy éltél előző életedben. Ilyenkor hirtelen bekapcsol a „mintha itt már jártam volna” érzés és egyszerűen úgy érzed, mintha tudnád, hogy mi merre van, pedig akkor jársz ott először.
3. Helyzet azonosság: amikor olyan szituációba kerülsz, amilyenben előző életedben már voltál. Ilyenkor mélyebben éled meg az eseményt, a jelen helyzethez hozzáadódik az előző élmény érzése is, miközben belül érzed, hogy ez nem először történik meg Veled.
Mikor megtörténik egy ilyen azonosság, akkor az adott előző élet bekapcsol és annak az életnek a programja elkezd dolgozni a tudatalattiban. Irányít minket a jelenben, miközben észre sem vesszük, hogy aszerint gondolkodunk, cselekszünk, ahogyan akkor, az előző életben.👍
 
De hogy még izgalmasabb legyen…, 😊 ha egy előző élet bekapcsol, akkor bizony annak az egésze „feljön” és hatni kezd. Tehát ha jön egy személy a jelenben, akivel már az előző életedben találkoztál, akkor az adott előző élet egészének a programjai elindulnak, nem pedig csak azok, amelyek az adott személlyel kapcsolatosak.
Ahogy éljük az életünket, elkerülhetetlen hogy idővel egyik élet kapcsoljon be a másik után... Nincs is ezzel baj, ameddig mindez nem szól bele hátrányosan a jelenünkbe. Hogy hogy kell ezt elképzelni? Bánt valami például és aszerint cselekszem, de nem tudom az okát tudatosan.
(Amikor előző életekkel dolgozom, akkor általában mindig azokkal, amelyek “feljöttek” már, amelyeknek a programjai bekapcsoltak. Azok az életek, amelyek még nem jöttek fel, azokat hagyjuk békén a helyükön. Mindig van elég azokból is, amelyekkel dolgozhatunk...😊)
 
 Hogyan készülj? Mi fog történni az utaztatás során?
Először beszélgetünk Rólad, hogy mit szeretnél, hol akadtál el az életedben vagy mire vagy kíváncsi...
Az utaztatás során fekszel, d közben teljeen tdatodnál vagy. Utazásod időtartama nagyon egyéni, de általában 1-3 óra között van. Utána pedig még beszülgtünk kicsit.