Életünkben 95%-ban (de lehet hogy több) a tudatalattink irányít minket, berögzült programok és minták szerint. 

"Utazási irodámban" ezeket a mintákat ismerjük/utazzuk meg gyógyítjuk vagy aktiváljuk őket ha az a szükséges!

Gyere utazz és legyél TE az életed irányítója ❣️

 

3 fő irány szerint utazhatsz, attól függően hogy mire van szükséged:
1. Utazás a "vér" útján
2. Utazás a lélek útján
3. Utazás a jelen élet múltjába

Bővebben:

1. Utazás a "vér" útján

Ha erre indulunk akkor a generációs, családi mintáidat nézzük meg, ebben az esetben megkeressük azt a családtagot, akitól a minta/blokk valamely erőteljes hatás következtében elindult. Ez nem feltétlenül a jelenben is élő családtagok köréből jöhet, lehet hogy többszáz évre kell majd visszanyúlni. 

Volt több ilyen esetem is, amikor sok-sok generációval ezelőttre kellett visszanézni. Például egy hölgy és a családja azt a programot működtette, hogy ők átkozottak és nekik semmi sem sikerülhet emiatt. Nem tudták miért gondolják ezt, de generációról generációra adták át egymásnak ezt a gondolatot. Egészen addig amíg egy konzultáció során megtudtuk, hogy generációjának egy tagját a többszáz évvel ezelőtt elátkozta egy boszorkány és az átok azt tartalmazta hogy bármibe fog, az ne sikerüljön. Itt ugye ennyi idő után már nem az akkor átok számít a jelenben, hanem az hogy a tudatalattiban éltették tovább mint egy mindent meghatározó program. Csak épp nem volt tudatos, hiszen mindez a tudatalattiban futott. A konzultáció után az egész családi ág "megmozdult" és gyógyulásnak indultak az élet minden területén.

Ternészetesen a szülői és nagyszülői minta hat a legerősebben, hiszen az a jelen életünkben hat ránk.

A generációs minták utazásához a thetha healinget és egy bizonyos meditációt használok.

 

2. Utazás a lélek útján

Ha erre indulunk, akkor az előző életeidbe utazunk!
Az előző életek információi helyileg az aura legkülsőbb rétegeiben tárolódnak. A tudatos elménk nem emlékezik rájuk, de amikor egy előző élet bekapcsol, akkor az a tudatalattiba előjön és „irányítani kezd” a jelenünkben. És mivel a tudatalattiból, így ezt észre sem vesszük. Egyszerűen csak gondolsz és érzel valamit, ami szerint cselekszel a jelenben, de magad sem tudod miért és mi miért történik ennek a hatására.
❗️Mikor kapcsol be egy előző élet a jelenben?
Amikor a jelenben AZONOSSÁG történik!❗️ 

📌Mik ezek az azonosságok?
1. Személy azonosság: amikor olyan személlyel találkozol, akivel előző életedben is találkoztál. Ilyenkor a legtöbbször úgy érzed, mintha „ezer éve” ismernéd az adott személyt pedig akkor látod először.
2. Hely azonosság: amikor olyan helyre utazol, ahol már jártál vagy éltél előző életedben. Ilyenkor hirtelen bekapcsol a „mintha itt már jártam volna” érzés és egyszerűen úgy érzed, mintha tudnád, hogy mi merre van, pedig akkor jársz ott először.
3. Helyzet azonosság: amikor olyan szituációba kerülsz, amilyenben előző életedben már voltál. Ilyenkor mélyebben éled meg az eseményt, a jelen helyzethez hozzáadódik az előző élmény érzése is, miközben belül érzed, hogy ez nem először történik meg Veled.

📌Mikor megtörténik egy ilyen azonosság, akkor az adott előző élet bekapcsol és annak az életnek a programja elkezd dolgozni a tudatalattiban. Irányít minket a jelenben, miközben észre sem vesszük, hogy aszerint gondolkodunk, cselekszünk, ahogyan akkor, az előző életben.👍 

 

3. A jelen élet múltjának az utazása

Akár a fogatntatásod előtti napikig visszautazhatsz! Ha az elakadásod/blokkod gyökere a jelen életedben található, akkor oda utazunk, hogy megértsük és szükség szerint gyógyítsuk azt a programot ami a jelen életedben rögzült a tudatalattidban.

 

 

📌Mindhárom utazási irány fontos, sőt össze is függnek egymással. Egy tudataéatti program/elakadás/hitrendszer több helyről is jöhet. Ha egy helyen gyógyítjuk, akkor a gyógyulás mindenre kihat.

📌
Tudod! A KVANTUMMEZŐ NEM ARRA VÁLASZOL, AKI LENNI SZERETNÉL, HANEM ARRA AKI VAGY! Vagyis válj azzá aki lenni szeretnél és ha ehhez az első lépés az, hogy felszámolod az akadályozó mintáidat, akkor gyere és utazzunk!

 ❣️AZ IDŐ MOST VAN!
ÉLJ MOST!
SZERESS MOST!
CSELEKEDJ MOST!
A múlt elakadásaival akkor foglalkozz, amikor szükségessé válik!
Hogy mikor szükséges?
Akkor amikor bekapcsolnak és oly módon működnek a tudatalatti programok, hogy akadályoznak Téged a jelenedben. Vagy akkor megerősítésre van szükséged, hogy tovább tudj menni az utadon.

📌Ajánlom figyelmedbe a "Hogyan kapcsolnak be és hogyan működnek a tudatalatti tudatalatti programok" című soraimat, melyet az IRÁSAIM menüpontban találhatsz!

 📌Így zajlik az utazásod velem:
- Eljössz, beszélgetünk, elmondod hogy miért szeretnél utazni, kérdezgetlek. Majd együtt felállítunk egy tervet.
- Azt mondom, hogy nagy átlagban egy témára 4-5 utazással számolj, de ez nem kőbe vésett szabály. Volt rá példa, hogy egy utazás is megváltoztatta az utazó életét, de volt hogy sokkal több is kellett ahhoz, hogy egy kitisztuljon és gyógyuljon az adott élethelyzet.
- Utazás közben fekszel és teljesen tudatodnál vagy. Meditatív állapotban leszel és úgy vezetlek oda, ahova éppen mennünk kell.
- Mindez kb. 1,5 - 3 órát vesz igénybe.