Sokféle jóskártya létezik, de a "működési" elve nagyjából mindnek hasonló-

Én így használom a tarot kártyámat:
Mindig az az első, hogy megkevertetem a paklit a vendéggel, hogy bekerüljenek a rezgései a lapok közé. Majd kiterítem a lapokat és elmondom, hogy csak bal kézzel szabad húzni, mert így tud megnyilvánulni a "tudatalatti". (Ha jobb kézzel húznánk, akkor gondolkodunk közben és a bal agyféltekénket használjuk.)
Először általában minden kérdezés nélkül, egy általános jellemzést csinálunk a jelen állapotról.

Hogyan mondja el a kártya a jelenlegi helyzetet?

Úgy hogy amilyen energiarezgései vannak a kliensnek, olyan rezgésű lapokat választ majd. Azaz a vonzás törvénye alapján csak olyanokat tud választani! A lapon lévő szimbólumok pedig mindent elmesélnek. Közben hallgatok az intuíciómra, s magamat "kikapcsolva" összekötődöm az égi forrással és hagyom hogy jöjjenek az információk.
A kártya a jelen értelmezésére a legalkalmasabb! Hogy miért érdekes a jelen elemzése?
Mert sokszor az a legnehezebb, hogy valóban azt lássuk, ami van! Hogy egy helyzetet tisztán lássunk, ahhoz szembe kell tudni nézni saját magunkkal, ami pedig sokszor a legnagyobb kihívás is egyben. A kártya segít látni azt, amit nem akarunk, vagy nem merünk észrevenni.

A múlt értelmezése: fontos lehet a múltbeli események megértése, hogy pontosan értsük, hogy hogyan, miből alakult ki a jelen. Sőt..., sokszor nem elég a jelen élet múltjának az értelmezése, mert gyakran előfordul, hogy a probléma gyökere egy előző életben van.
A jövőbe nézés: szinte értelmetlen..., hiszen ahogyan mi és a gondolataink változnak, úgy változik a jövő is! Bizonyos kérdéseket azonban mégis megnézek, de fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy az éppen az adott pillanatban fennálló, látható jövőkép és ahogyan az előbb is mondtam, a jövő változik.
Csak egy dolog állandó: a változás!

Egy alkalom kb. 1 órát szokott igénybe venni!
Az én tarot kártyám a kozmikus tarot.

A kártyából megnézhető tehát:
- a kérdező jelen állapota, munkahelyi viszonyai és emberi kapcsolatai
- a múlt történései
- problémahelyzetek feltérképezése

A kártya természetesen rendszeresen megkívánja és megkapja az energetikai tisztítását.

 

Elemzések angyal és tündér kártyákkal
Doreen Virtue angyal- és tündérkártyáit használom.
Mi a különbség az angyal és a tündérkártya között?
A fő különbség: az angyalok és a tündérek más dolgokra koncentrálnak, amikor segítenek az embereknek. Az angyalok segítenek, hogy emlékezzünk életfeladatunkra és megadják a bátorságot, hogy küldetésünket teljesíteni tudjuk. A tündérek sok vidámsággal segítenek, hogy megtanuljuk kifejezni vágyainkat, segítenek boldogságban élni és a mi segítségünket kérik, hogy mindenki támogatást kaphasson a bolygónkon. A tündérek a természet angyalai.

A kártyák segítségével választ kaphatunk arra, hogy milyen testi, lelki vagy szellemi tevékenységgel javíthatunk a jelenlegi helyzetünkön, problémáinkon.